Cursus techniektraining F-,E- en D-pupillen

 

Voetbalverenigingen zetten vaak enthousiaste ouders en vrijwilligers in om de trainingen bij de F-, E- en D-pupillen te verzorgen. Met de cursus 'Techniek-Leer-Je-Zo' worden voetbaltechnische aspecten in 6 of 12 weken bijgebracht door de ervaren trainers van Ruijters Voetbalschool. Aan het einde van deze periode ontvangt elke deelnemer een mooi certificaat.

 

Onze visie

Wij geloven dat als onze spelers plezier ervaren zij uiteindelijk meer en beter gaan voetballen. Plezier in combinatie met onze twee andere principes 'uitdaging' en 'coaching' maakt dat onze spelers het beste uit zichzelf halen.  


Onze missie

De F-,  E- en D-pupillen naar een hoger niveau brengen. Wij zijn van mening dat de basis op jonge leeftijd goed moet zijn, want goed voetballen begint met de juiste basis. Met de cursus 'Techniek- Leer-Je-Zo' ondersteunt Ruijters Voetbalschool voetbalverenigingen om het niveau van hun jonge spelers omhoog te brengen.

 

 

Voor wie?

F-, E- en D-pupillen.

 

Waar? 

Bij de voetbalvereniging.

 

Mail voor meer informatie naar: info@ruijtervoetbalschool.nl.

 


T.O.S-Actief

Ruijters Voetbalschool geeft een 6-weekse cursus techniektraining aan alle E-pupillen van T.O.S.-Actief in Amsterdam-Oost.