Ruijters Voetbalschool biedt jongens en meisjes van 5 t/m 17 jaar extra training naast de reguliere voetbaltrainingen. De trainingsgroepen bestaan uit ongeveer twaalf spelers.

 

Elke training duurt 60 minuten. Tijdens de training werken wij aan verschillende aspecten van het voetbal, zoals: techniek-, kracht- en looptraining. Verder is er aandacht voor thema’s, zoals: voeding, rust en plezier. 

 

Bij Ruijters Voetbalschool krijg je voetbaltraining van ervaren trainers. Je traint individueel in kleine groepjes waardoor er meer persoonlijke aandacht en coaching is. Wij leren jou om het beste uit jezelf te halen. 

 

Hieronder vind je de drie speerpunten die tijdens onze trainingen centraal staan, namelijk: uitdaging, coaching & plezier.

 

Uitdaging

Het eerste punt waar wij ons op richten is uitdaging. Je wordt tijdens trainingen geprikkeld met nieuwe en moeilijke oefeningen. Op deze manier blijf je scherp en komen de vaardigheden die je al bezit beter tot hun recht.

 

Coaching

Een tweede punt dat wij toepassen is coaching. Aandacht voor elke speler vinden wij belangrijk. Daarom coachen wij jou tijdens elke oefening zodat je weet of je de oefening uitvoert en hoe het nog beter kan. 

Opbouwende kritiek en het geven van complimenten zorgen ervoor dat de spelers vertrouwen krijgen en in zichzelf gaan geloven.

 

Plezier 

Het derde en tevens belangrijkste punt bij Ruijters Voetbalschool is plezier. Wij willen dat jij plezier hebt tijdens de trainingen. 

Dit bereiken we door oefeningen te geven en materialen toe te passen die je bij een normale training niet hebt, maar ook door de lat soms wat hoger te leggen.

 

Onze visie

Wij geloven dat als onze spelers plezier ervaren zij uiteindelijk meer en beter gaan voetballen. Plezier in combinatie met onze twee andere principes 'uitdaging' en 'coaching' maakt dat onze spelers het beste uit zichzelf halen.

Klik op 'aanmelden' voor het meest recente aanbod